Zorglocatie Kloosterhoeve is op zoek naar een tijdelijke keet

Betty Hagenaars, vrijwilligster bij zorglocatie Kloosterhoeve, is opzoek naar een keet die de organisatie tijdelijk kan gebruiken. Ze wil de keet inzetten om bewoners de mogelijkheid te geven om toch familie en naasten even te zien.
Wat zoeken ze?

  • Een keet die tijdelijk gebruikt kan worden op de parkeerplaats bij zorglocatie de Kloosterhoeve (tijdsduur: zo snel mogelijk tot dat er weer bezoek toegestaan is)
  • De keet moet via beide zijde benaderbaar zijn
  • De keet moet rolstoeltoegankelijk zijn of rolstoeltoegankelijk gemaakt kunnen worden
  • Eventueel al voorzien van een scherm in het midden, zodat er een duidelijk scheiding is

Heeft u een keet staan die (tijdelijk) niet gebruikt wordt? Wellicht zijn er dan mogelijkheden! Mocht u vragen hebben of heeft u een keet die u ter beschikking wilt stellen? Dan kunt u contact opnemen via bettyhagenaars@hotmail.com

Namens zorglocatie Kloosterhoeve
Betty Hagenaars

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.