Zondag 8 maart: stadswandeling en rondleiding door voormalig Stadhuis

Start van de stadswandeling is om 14.00 uur bij het VVV kantoor, Markt 46.

Aan de gevelstenen en de namen van de prachtige panden in het historische centrum van Geertruidenberg kunt u zien wat voor betekenis ze hebben gehad. Dit en nog veel meer komt u te weten tijdens een stadswandeling onder leiding van een enthousiaste gids.
Een rondleiding door het voormalig Stadhuis is hierbij inbegrepen.

U kunt Museum De Roos bezoeken voordat de wandeling begint; u betaalt dan slechts € 2,00 entree. Museumkaart is geldig.

Start van de stadswandeling is om 14.00 uur bij het VVV kantoor, Markt 46.

Het programma van de open stadswandelingen, torenbeklimmingen en natuurwandelingen in 2020 staat in de agenda op onze website: www.vestingstadaandebiesbosch.nl. Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Let op: de openingstijden van het VVV kantoor, t/m 30 april 2020, zijn: donderdag en vrijdag van 11.00-15.00 uur, zaterdag van 11.00-16.00 uur en zondag 13.00-16.00 uur.

Bron: VVV Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.