Zinvolle dagbesteding voor klanten van De Kloosterhoeve

tevens ter verbreding sociale contacten, zijn wij op zoek naar bedrijven die willen samenwerken.

De Kloosterhoeve biedt wonen en zorg voor mensen met de ziekte van Huntington, een erfelijke hersenziekte met symptomen die een combinatie lijken van Alzheimer, Parkinson en ALS. In onze visie zijn en blijven mensen met deze vreselijke ziekte op de eerste plaats mens. Zij staan centraal, niet de ziekte. Het is ons streven om klanten zoveel mogelijk te laten participeren in de maatschappij. Om ze een zinvolle daginvulling te geven en hun sociale contacten te verbreden, zijn wij op zoek naar bedrijven waarmee we kunnen samenwerken.

Onze werkcoach Chantal van de Hulsbeek gaat graag met u in gesprek om op basis van de talenten en mogelijkheden van de klant te kijken welke werkzaamheden hij of zij voor uw organisatie kan doen. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden bij u op locatie, maar ook bij De Kloosterhoeve. Indien nodig komt Chantal samen met de klant naar uw locatie om de werkzaamheden op te pakken. Dit alles is op vrijwillige basis. Er zijn voor u dus geen kosten aan verbonden.

In de komende nieuwsbrieven komen we graag met concrete vragen voor werkzaamheden. Ziet u zelf op dit moment al mogelijkheden? Aarzel dan niet en neem contact op met Chantal. Haar e-mailadres is c.vandehulsbeek@drsn.nl.

Bron: DRSN.nl 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.