Wordt dit jouw toekomstige werkplek?

Ben jij een ondernemer en leer jij graag nieuwe ondernemers kennen? 

Sinds kort beheert VoorkomLeegstand prachtige kantoorpanden op de Markt 32-38 in Geertruidenberg, waar werkplekken aangeboden worden vanaf 250  euro. Om de panden in stijl te openen organiseert VoorkomLeegstand op donderdag 11 april 2019 een gratis netwerkborrel met als doel de mensen van de omgeving te inspireren en te verbinden. Daarnaast wordt er een rondleiding geven en misschien zit hier wel jij toekomstige werkruimte bij.

De netwerkbijeenkomst is de perfecte gelegenheid om nieuwe inzichten te creëren op het gebied van ondernemerschap en om mede-ondernemers uit Geertruidenberg te leren kennen. Daarnaast zal er een workshop plaatsvinden over innovatief en disruptief ondernemen. Onze spreker zal naar aanleiding van een recent onderzoek vertellen over de vier soorten typen ondernemers.

Het programma:
14:30 – 15:00 ► Aanvang
15:00 – 15:55 ► Bezichtiging door het pand
16:00 – 16:30 ► Spreker over het ondernemerschap
16:30 – 18:00 ► Netwerkborrel

Locatie: Markt 32-38, 4931 BT  Geertruidenberg

Aanmelden voor deze inspirerende netwerkborrel kan door een mail te sturen naar hallo@voorkomleegstand.nl of te bellen naar 010-8450686. Je kunt hier ook terecht voor al je vragen met betrekking tot het pand en de mogelijkheden voor jouw onderneming.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.