Woodstock in Geertruidenberg als opvolger Pinknick

Na de kruipwedstrijd zint Sjaak de Hoogh op een opvolger van ‘zijn’ Pincknick ( Pinkpop en picknick).

Om 50 jaar Woodstock te vieren brengt Warner Bros. Pictures de gelijknamige muziekdocumentaire eenmalig terug in de Nederlandse bioscoop voor een speciale vertoning. Het betreft de ‘Director’s Cut’ van de film met een speelduur van 3 uur en 44 minuten, inclusief een intermission (pauze). De documentaire bevat unieke sfeerbeelden, interviews en natuurlijk veel muziek. © Warner Bros. Pictures

Het kon niet uitblijven: na het succes van de kruipwedstrijd in Geertruidenberg een paar weken geleden, met onder andere een optreden van Kaz Lux, zint Sjaak de Hoogh op een opvolger van ‘zijn’ Pincknick ( Pinkpop en picknick).

Het idee voor volgend jaar met Pinksteren: een evenement in de Woodstock-sfeer.

Een nieuwe variatie op het hippie-thema die alleen mogelijk is with a little help from my friends, aldus organisator De Hoogh op zijn Facebookpagina. Zoals plaatselijke muzikanten die artiesten als Joe Cocker en Jimmy Hendrikx vertolken.

Ook denkt hij aan een openluchtbioscoop met de Woodstockfilm, een hippiemarkt en, uiteraard, een nieuwe kruipwedstrijd. Ook hoopt hij op een kampement van de Bergsche Battery op het Bolwerkveld.

Bron: BN De Stem – Marja Klein Obbink 30-07-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.