Woodstock in Geertruidenberg als opvolger Pinknick

Na de kruipwedstrijd zint Sjaak de Hoogh op een opvolger van ‘zijn’ Pincknick ( Pinkpop en picknick).

Om 50 jaar Woodstock te vieren brengt Warner Bros. Pictures de gelijknamige muziekdocumentaire eenmalig terug in de Nederlandse bioscoop voor een speciale vertoning. Het betreft de ‘Director’s Cut’ van de film met een speelduur van 3 uur en 44 minuten, inclusief een intermission (pauze). De documentaire bevat unieke sfeerbeelden, interviews en natuurlijk veel muziek. © Warner Bros. Pictures

Het kon niet uitblijven: na het succes van de kruipwedstrijd in Geertruidenberg een paar weken geleden, met onder andere een optreden van Kaz Lux, zint Sjaak de Hoogh op een opvolger van ‘zijn’ Pincknick ( Pinkpop en picknick).

Het idee voor volgend jaar met Pinksteren: een evenement in de Woodstock-sfeer.

Een nieuwe variatie op het hippie-thema die alleen mogelijk is with a little help from my friends, aldus organisator De Hoogh op zijn Facebookpagina. Zoals plaatselijke muzikanten die artiesten als Joe Cocker en Jimmy Hendrikx vertolken.

Ook denkt hij aan een openluchtbioscoop met de Woodstockfilm, een hippiemarkt en, uiteraard, een nieuwe kruipwedstrijd. Ook hoopt hij op een kampement van de Bergsche Battery op het Bolwerkveld.

Bron: BN De Stem – Marja Klein Obbink 30-07-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.