Werkgevers: Meld je aan voor de Banenbeurs

Door deel te nemen aan de Banenbeurs en hierdoor je vacatures in te vullen, draag je bij aan het werkgeluk van één of meerdere werkzoekenden.

Zodra je op zoek gaat naar personeel, heb je keuze uit veel mogelijkheden. Hoe ga jij op zoek naar de juiste persoon voor de vacature, zonder dat je veel tijd en geld kwijt bent aan werving en selectie? Wij bieden je dé oplossing, neem deel aan de Banenbeurs XL op 19 september in Geertruidenberg met werkzoekenden uit de regio’s Altena, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout.

Maatschappelijk Ondernemen

Door deel te nemen aan de Banenbeurs en hierdoor je vacatures in te vullen, draag je bij aan het werkgeluk van één of meerdere werkzoekenden. Van ongeschoold tot aan universitair geschoold, iedereen die wil en kan werken is welkom. Een mooie invulling van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor jouw organisatie!

De werkzoekenden komen uit de regio Dongemond. Zij worden vanaf 14.30 uur verwacht bij Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg.

Programma:

Waar Haven, Geertruidenberg
Wanneer 19 september 2019
Opbouw stand vanaf 13:00 uur
Beurs 14:30 – 17:00 uur
Afbouw stand 17:00 – 17:15 uur
Netwerkborrel 17:00 – 18:15 uur

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Banenbeurs? Neem dan contact op met één van de adviseurs van WSP West-Brabant, regio MidZuid. Je bereikt ons telefonisch op (0162) 374 192 of per e-mail wsp@midzuid.nl.


Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
(0162) 374 192 – wsp@midzuid.nl

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.