Welke VOG-lid verdient De Groene Pluim?

Ondernemers die goed bezig zijn op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemen maken kans op een mooie onderscheiding: De Groene Pluim. Vanaf nu is het weer mogelijk om je hiervoor op te geven. 

De Groene Pluim is niet per se voor het grootste of best presterende bedrijf, maar voor de ondernemer die goed en bewust bezig is. Ben jij of ken jij dé ondernemer die deze pluim verdient?

Bewust ondernemen 

Een duurzamere, socialere en meer betrokken samenleving bereiken we alleen als we ons hier samen voor inzetten. Diverse VOG-leden zijn al bewust duurzaam bezig en kunnen andere ondernemers inspireren.

De Groene Pluim helpt

De Groene Pluim is ontstaan om bedrijven die duurzaam ondernemen te erkennen, te waarderen en stevig te positioneren. Het levert veel zichtbaarheid en profilering op als duurzaam bedrijf in de regio. Ook maak je deel uit van een krachtig netwerk om inspiratie en kennis op te doen over dit onderwerp.

De Groene Pluim werkt hiervoor nauw samen met gemeenten en ondernemersverenigingen. De uitreiking van De Groene Pluim gebeurt tijdens een business event samen met de betrokken wethouder binnen de gemeente. Binnen onze gemeente is dit wethouder Kevin van Oort.

Eén keer eerder werd de Groen Pluim al aan een VOG-lid uitgereikt, dit was Sibelco Geertruidenberg. Het zou mooi zijn als nog een VOG-bedrijf dit lukt! Ben jij de volgende? Meld je aan of draag iemand voor via degroenepluim.nl. Aansluiten kost niets!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek Het Brandhuys

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “Het Brandhuys”

Donderdag 9 november was het bedrijfsbezoek bij VOG-lid Het Brandhuys. Eigenaar David Joosen is een ambachtelijke koffiebrander gevestigd in het industriële erfgoed van de Dongecentrale. Met 45 aanwezigen was het maximumaantal deelnemers bereikt en hadden we dus een mooie opkomst. De aanwezigen ontvangen met (uiteraard) koffie en wat lekkers.
Na een korte introductie werden zij opgedeeld in 3 groepen en kregen ze per groep afwisselend een rondleiding, barista-workshop en uitleg over koffiebranden.

Connecting Generations beeldmateriaal

Terugblik op het succesvolle evenement ‘Connecting Generations’

Op 12 oktober bracht het ‘Connecting Generations’ evenement de gemeente Geertruidenberg, de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en het Dongemond college samen voor een inspirerende bijeenkomst onder leiding van dagvoorzitter Rom van Oers (VOG). Dit evenement bood aan meer dan 100 deelnemers de kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de verschillen tussen generaties, van babyboomers tot Generatie Z.