Welke VOG-lid verdient De Groene Pluim?

Ondernemers die goed bezig zijn op het gebied van duurzaamheid en sociaal ondernemen maken kans op een mooie onderscheiding: De Groene Pluim. Vanaf nu is het weer mogelijk om je hiervoor op te geven. 

De Groene Pluim is niet per se voor het grootste of best presterende bedrijf, maar voor de ondernemer die goed en bewust bezig is. Ben jij of ken jij dé ondernemer die deze pluim verdient?

Bewust ondernemen 

Een duurzamere, socialere en meer betrokken samenleving bereiken we alleen als we ons hier samen voor inzetten. Diverse VOG-leden zijn al bewust duurzaam bezig en kunnen andere ondernemers inspireren.

De Groene Pluim helpt

De Groene Pluim is ontstaan om bedrijven die duurzaam ondernemen te erkennen, te waarderen en stevig te positioneren. Het levert veel zichtbaarheid en profilering op als duurzaam bedrijf in de regio. Ook maak je deel uit van een krachtig netwerk om inspiratie en kennis op te doen over dit onderwerp.

De Groene Pluim werkt hiervoor nauw samen met gemeenten en ondernemersverenigingen. De uitreiking van De Groene Pluim gebeurt tijdens een business event samen met de betrokken wethouder binnen de gemeente. Binnen onze gemeente is dit wethouder Kevin van Oort.

Eén keer eerder werd de Groen Pluim al aan een VOG-lid uitgereikt, dit was Sibelco Geertruidenberg. Het zou mooi zijn als nog een VOG-bedrijf dit lukt! Ben jij de volgende? Meld je aan of draag iemand voor via degroenepluim.nl. Aansluiten kost niets!

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.