Webinar steunmaatregelen coronavirus voor ondernemers

Alfa Accountants en Adviseurs organiseert op maandag 21 december van 15.30u tot 16.15u een gratis webinar over de aangekondigde maatregelen. We praten je tijdens het webinar live bij en er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Je bent van harte welkom om dit webinar online te volgen.

Afgelopen maandag kondigde minister-president Mark Rutte een lockdown aan. Het land is momenteel grotendeels op slot. En dit heeft voor veel ondernemers grote consequenties. De economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Het kabinet heeft aanvullingen gepresenteerd op het steun- en herstelpakket. We nemen je graag mee in de laatste economische maatregelen.

In het webinar komen de volgende maatregelen aan bod:

  • NOW
  • Tozo
  • TONK
  • TVL
  • Diverse fiscale regelingen

Aanmelden kan via onderstaande link:

https://www.alfa.nl/actueel/webinar-steunmaatregelen-coronavirus-voor-ondernemers-1

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.