Webinar E-commerce voor retailers: Hoe verkoop ik online?

Consumenten zijn inmiddels erg gewend geraakt aan online winkelen. En ook al gaan de fysieke winkels straks weer open, klanten zullen zich blijven oriënteren op internet en zullen naast winkelbezoek ook online blijven kopen. Het is dus belangrijk digitaal aanwezig te zijn.

Business Coach Breda en ‘MKB West-Brabant vernieuwt’ bieden daarom een gratis e-commerce webinar aan voor retailers in West-Brabant. Je leert deze avond hoe je als kleine retailer overleeft tussen de grote e-commerce bedrijven, je krijgt inzicht in de verschillende kanalen en wat dit voor je strategie betekent. Daarnaast krijg je praktische tips om aan de slag te gaan met online verkoop en levering. Ook is er een voorbeeld in de vorm van een lokaal alternatief en wordt de Citywebshop Breda toegelicht.

Meer info over het programma, de sprekers plus de mogelijkheid tot aanmelden:

Webinar E-commerce voor retailers: Hoe verkoop ik online? Tickets, woe, 24 feb. 2021 om 20:00 | Eventbrite

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.