Webinar E-commerce voor retailers: Hoe verkoop ik online?

Consumenten zijn inmiddels erg gewend geraakt aan online winkelen. En ook al gaan de fysieke winkels straks weer open, klanten zullen zich blijven oriënteren op internet en zullen naast winkelbezoek ook online blijven kopen. Het is dus belangrijk digitaal aanwezig te zijn.

Business Coach Breda en ‘MKB West-Brabant vernieuwt’ bieden daarom een gratis e-commerce webinar aan voor retailers in West-Brabant. Je leert deze avond hoe je als kleine retailer overleeft tussen de grote e-commerce bedrijven, je krijgt inzicht in de verschillende kanalen en wat dit voor je strategie betekent. Daarnaast krijg je praktische tips om aan de slag te gaan met online verkoop en levering. Ook is er een voorbeeld in de vorm van een lokaal alternatief en wordt de Citywebshop Breda toegelicht.

Meer info over het programma, de sprekers plus de mogelijkheid tot aanmelden:

Webinar E-commerce voor retailers: Hoe verkoop ik online? Tickets, woe, 24 feb. 2021 om 20:00 | Eventbrite

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.