Walk&Talk: Dé koffiepauze voor werkzoekenden

Bibliotheek Theek 5 organiseert iedere maand de Walk&Talk. Dé plek waar jij als werkzoekende je ervaringen uitwisselt.

Zo kun je anderen inspireren en zelf nieuwe energie opdoen. Iedere maand wordt er een ander thema behandeld. Dus meteen nieuwe kennis opdoen om zo met een frisse blik in beweging te blijven.

Ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie tijdens Walk&Talk. Iedere eerste dinsdag van de maand ben je welkom in Bibliotheek Raamsdonksveer. Het programma gaat om 10.00 uur van start. Het eerste halfuur behandeld een gastspreker een specifiek thema en daarna kan de koffiepauze beginnen. Hét moment om vragen te stellen over zaken waar jij tegenaan loopt en voor het geven en krijgen van advies en tips van je “collega’s”.

De eerstvolgende Walk&Talk bijeenkomst is op dinsdag 12 maart met het thema:

Een eigen onderneming starten, wel of niet?

Bianca van Poppel van Pops Advies en Ondersteuning is hierbij de gastspreker.
Voor jezelf beginnen is een hele stap want er komt heel wat bij kijken. Hoe pak je het aan en past het bij mij? Een heleboel vragen waar zelfstandige ondernemer Bianca van Poppel veel antwoorden op kan geven. Ze vertelt haar eigen verhaal, hoe zij besloten heeft een eigen onderneming te starten. Ook komen er zaken aan bod waar je allemaal rekening mee moet houden als je dit overweegt. Ze vertelt zeker ook over het belang van netwerken, aangezien dat ook heel belangrijk is als je ondernemer bent.

Zien we jou ook tijdens dé koffiepauze voor werkzoekenden?
Kijk voor meer informatie op www.theek5.nl/walkentalk. Deelname en de koffie zijn gratis.


Bibliotheek Theek 5
Keizersdijk 30, Raamsdonksveer
Contactpersoon Sharon de Hart

 

Bron: Theek5 – Sharon de Hart

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.