VOG Zomerborrel, een gezellige en goed bezochte avond

Woensdagavond 8 juli was het dan zover; de eerste borrel van de VOG sinds maanden! Door de coronacrisis hebben we elkaar de afgelopen maanden weinig fysiek kunnen zien. De VOG is in deze maanden veel online actief geweest, maar voor de ene ondernemer was dat misschien wat minder zichtbaar dan voor de andere.

Door Sara Berende

Het bestuur heeft daarom besloten om een event te organiseren, zodat we elkaar voor de vakantie nog eens fysiek kunnen spreken!

Ondanks de mindere weersomstandigheden was het een gezellige, drukke avond. Ruim 70 leden waren aanwezig, variërend van zzp’er tot industrie. Nieuwe voorzitter Rom van Oers opent het event, heet iedereen welkom en stelt zich voor. Rom vertelt over ‘VOG 3.0’ en over de visie, missie en plannen van de VOG.

De VOG wil de rol gaan vervullen als volwaardig gesprekspartner voor het bedrijfsleven en de gemeente. Het is de bedoeling om meer de verbinding met leden aan te gaan en zo van organisatie meer naar platform te gaan. Een goed voorbeeld daarvan zijn de door Rom georganiseerde online horecasessies. Samen met experts, de gemeente en natuurlijk de horecaondernemers heeft hij ervoor gezorgd dat er mooie initiatieven zijn ontstaan. Ook worden de leden in de toekomst ingedeeld naar segmenten, zodat we de lijnen kort houden en beter weten wat er speelt. De VOG is er voor alle ondernemers in de gemeente, ook in deze moeilijke tijd!

Hierna wordt er officieel afscheid genomen van oud-voorzitter Louis de Wit. Met een speech spreekt vicevoorzitter Marco Verbrugge hem toe en namens het bestuur krijgt Louis een bedankje voor zijn inzet de afgelopen jaren. Louis spreekt zelf ook enkele woorden en met een toepasselijk afscheidscadeau neemt hij afscheid van zijn rol als voorzitter.

Tot slot opent wethouder Mike Hofkens officieel Ondernemershuys ‘Het Fortuyn’. Het Ondernemershuys staat symbool voor de nieuwe rol van de VOG als gesprekspartner. Het gebouw dient als tastbaar ankerpunt voor leden en de gemeente en is een ontmoetingsplek voor ondernemers. Leden kunnen hier flexplekken huren en er zullen structureel inloopsessies georganiseerd worden. Leden kunnen in deze sessies vragen stellen aan deskundigen over allerlei zaken: van financiële adviezen tot personele problematiek en van Social Media tot managementondersteuning. Het is zeer uniek dat een ondernemersvereniging als de VOG zo’n fysieke locatie opent en we zijn er trots op dat we dit mogelijk hebben kunnen maken. De opening werd bezegeld met de uitreiking van een naambordje voor op de gevel door Mike Hofkens.

Na de opening van het Ondernemershuys was er gelegenheid om elkaar te informeel te spreken. Het event was volledig ‘coronaproof’ ingericht en de hapjes en drankjes werden aan tafel geserveerd. Het was een inspirerende en gezellige avond en het was fijn om elkaar weer eens fysiek te kunnen spreken. Namens het bestuur bedankt voor ieders aanwezigheid en een prettige vakantie gewenst!

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.