VOG zoekt penningmeester

Maak deel uit van een dynamisch team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Wordt DE penningmeester van 300 ondernemers binnen de vereniging!

Gisteren vond de ALV plaats. De leden gaven decharge voor het gevoerde beleid. Aan de orde kwam de druk op de bestuursleden. Besloten is om een penningmeester te zoeken.

De afgelopen jaren heeft Ron Broeders een dubbel functie uitgevoerd: secretaris en penningmeester. Dit is te veel werk voor 1 persoon en onwenselijk.

Bij voorkeur meldt een lid aan die ervaring heeft met financiën, of heeft er affiniteit mee heeft. De inspanning is beperkt met 300 leden die een maal per jaar contributie betalen. Jaarlijks begroten we gezamenlijk binnen het bestuur. Maandelijks worden nota’s betaald die worden goedgekeurd tijdens bestuursvergadering. En ieder kwartaal bekijken we of we op begroting blijven.

Wij zouden het op prijs stellen dat een lid aangeeft op info@vogweb.nl dat hij of zij interesse heeft. We stellen voor dat je een aantal maanden meeloopt om te wennen en op die wijze een geruisloze overdracht realiseren.

NB. Het VOG bestuur is een dynamisch team;-) We pakken veel gave projecten aan. We zijn actief en houden elkaar scherp. Onderdeel maken van dat team geeft je energie. Dat garanderen we je!

Met vriendelijke groet,
Marco Verbrugge

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.