VOG Online sessie ‘vragenuurtje’ op 11 november 2020

Ondernemerschap in corona tijd blijft erg lastig en vraagt aan ons ondernemers om alle zeilen bij te zetten. Onzekere tijden als deze vragen om een andere aanpak en mindset. Er zijn inmiddels veel voorbeelden van ondernemers die al dan niet uit noodzaak, weten in te spelen op de huidige en nieuwe situatie. Maar hoe doe je dat.

Vanuit de VOG, het ondernemersplatform van de gemeente Geertruidenberg,  kunnen wij ons voorstellen dat er diverse vragen zijn op vele vakgebieden.

Wij geven daarom samen met een panel van deskundigen en met de wethouder en beleidsmedewerker economische zaken van deze gemeente,  alle ondernemers van onze gemeente, de gelegenheid deel te nemen aan een online vragensessie a.s. woensdag 11 november van 16-17 uur. Dit doen wij weer via het online videoplatform ZOOM.

Als je hier aan deel wilt nemen vragen wij om via onderstaande formulier aan te melden of een mail te sturen naar info@VOGweb.nl, met daarin je mailadres en eventuele vragen die je nu al hebt. Je krijgt dan maandag a.s. een e-mail met een link om te kunnen deelnemen aan deze sessie.

Het online vragenuur wordt gehost vanuit het Ondernemershuys en onderstaande gasten zullen jullie vragen beantwoorden:

  • Mike Hofkens, Wethouder economische zaken Gemeente Geertruidenberg
  • Nicole de Kort, beleidsmedewerker economische zaken Gemeente Geertruidenberg
  • Björn Boons, Accountmanager MKB Bedrijven, Rabobank Amerstreek
  • Geert de Haas, advocaat ESQ advocaten
  • Marc Pullen, managing partner Optimize Finance
  • Christiaan Hakkesteegt, Senior klantbeheerder, Alfa Accountants
  • Rom van Oers, voorzitter VOG en voorzitter van deze sessie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.