VOG-Lidmaatschap: Veel Voordeel én Lage Kosten

De VOG is met meer dan 300 leden een ondernemersvereniging die er toe doet.

Samen maken wij ons sterk voor onderwerpen die belangrijk zijn. Niet alleen grote bedrijven zijn lid van de VOG, ook middelgrote en kleinere ondernemingen voelen zich bij ons thuis. Door de kracht van het collectief kan de VOG als belangenbehartiger meer voor elkaar krijgen. Tegelijk willen we een inspirerende plek zijn waar ondernemers elkaar ontmoeten en nieuwe samenwerkingen vinden.

Door lid te worden van de Verenigde Ondernemers Geertruidenberg sluit u zich aan bij meer dan 300 bedrijven uit onze gemeente. Als lid kunt u uw bedrijf en uw activiteiten onder de aandacht brengen van een groot netwerk, alle andere bedrijven in onze gemeente en ruim 1200 abonnees van onze wekelijkse Nieuwsbrief.

We organiseren verschillende netwerk-momenten, zoals bedrijfsbezoeken en de Algemene Ledenvergadering. Elke bijeenkomst heeft zijn karakteristieken en daarom een mooi moment je netwerk aan te halen of uit te breiden.
Daarnaast versturen we bijna dagelijks berichten over nieuwsfeiten in en rondom de gemeente Geertruidenberg en publiceren we wekelijks deze pagina’s in de Langstraat.

Ieder VOG lid krijgt een eigen bedrijfspagina in het bedrijvenoverzicht waarin de belangrijkste contactgegevens gepresenteerd worden.

“Een van de voordelen van het VOG-lidmaatschap is het voordelig adverteren in de Langstraat
en op de digitale informatiezuilen.”

Sinds kort beschikken we over twee informatiezuilen. Een aan de Maasdijk en een aan de Wilhelminalaan te Raamsdonksveer. Hierop kan geadverteerd worden tegen de laagste tarieven in de markt. En, “last, but not least”, bieden we de mogelijkheid tegen een sterk gereduceerd tarief op deze redactionele VOG-pagina’s in weekblad De Langstraat een advertentie te plaatsen. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact op met Elma de Wild op 06 – 2938 9041.

Het basislidmaatschap van de VOG kost slechts € 110 per jaar.
Naast het Basislidmaatschap heeft u de mogelijkheid om aan te melden als PLUS lid, waarmee u naast alle genoemde zaken van het basislidmaatschap, een prominentere presentatie krijgt. VOG Plus-leden krijgen een aantal extra mogelijkheden: een uitgebreide bedrijfspagina, gratis vacatures plaatsen op de VOG-website en -nieuwsbrief en de mogelijkheid om (tegen betaling) advertorials te plaatsen in de nieuwsbrief. Ook is het mogelijk om andere VOG-leden extra voordeel te bieden. Een PLUS lid betaalt € 40 extra op het basislidmaatschap per jaar en eenmalig € 25 voor het aanmaken van de PLUS pagina.

Voor óns betekent uw lidmaatschap dat wij meer invloed krijgen als organisatie. Een groter ledenbestand geeft ons immers meer draagvlak en zeggingskracht, onder meer richting de lokale overheid. U kunt meepraten en meebeslissen door aan te schuiven bij een bestuursvergadering of een van onze netwerkmomenten te bezoeken. Meer weten of lid worden? Mail naar info@vogweb.nl of kijk op www.vogweb.nl.

Bron: VOG Webredactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.