VOG Academy Webinar Agenda

Er zijn nieuwe ontwikkelingen aan de gang! We stimuleren onderlinge samenwerking, netwerken en geven het podium aan onze leden. Een van de pijlers binnen onze vereniging is de VOG academy. Opgezet om kennis te delen onder elkaar te vergroten.

Gezien de huidige tijd gebeurd dit steeds meer online. Vanaf nu bieden we onze leden de mogelijkheid om via de VOG academy een inhoudelijke webinar te geven.

Het eerste Webinar: Security Awareness

Op woensdag 21 oktober organiseert Petisys samen met BeveiligMij.nl een live Webinar over het inzetten van security awareness binnen je onderneming. Praktische tips om de beveiligingsbewustzijn onder collega’s te vergroten, zodat je beter kunt omgaan met privacygevoelige informatie en datalekken of slachtoffer worden van cybercriminaliteit weet te voorkomen.

Het webinar start op woensdag 21 oktober om 10.00 uur en eindigt omstreeks 11.00 uur.

Aan het einde van het webinar is er gelegenheid om vragen te stellen via de chatfunctie. Aanmelden kan via onderstaande link. Na aanmelding ontvang je verdere informatie per e-mail. Deelname aan het webinar is gratis en zonder verdere verplichtingen.

https://www.beveiligmij.nl/partners/petisys/#webinar

Ook een webinar opgeven? Meld je aan via academy@vog.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.