Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020

Op 12 oktober 2020 organiseert de KVK samen met haar partners FIT, Nederlandse ambassade te Brussel, Enterprise Europe Netwerk en VOKA Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen voor de vijfde keer op rij de Vlaams-Nederlandse handelsdag. Vanwege de Corona-maatregelen is dit keer gekozen voor een digitale editie.

Het doel van deze digitale editie van de Vlaams-Nederlandse handelsdag blijft hetzelfde, het gericht stimuleren van het zakendoen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers.

De Vlaams-Nederlandse handelsdag 2020 bestaat uit drie onderdelen.

  • Een reflectie over het Ondernemerschap in de Lage Landen door professor Hans Crijns o.a. verbonden aan het Centrum voor Ondernemerschap in Gent.
  • Een inspirerende kennisquiz tussen Vlaamse en Nederlandse deelnemers
  • Individuele b2b matchmaking tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers waarbij ook kennisgemaakt kan worden met profit en non-profit kennisleveranciers uit diverse disciplines.

Voor nadere informatie en deelname, ga naar www.kvk.nl/vnhd2020. Hier vind je ook een overzicht van de aanmeldingen tot nu toe van zowel de Vlaamse als Nederlandse deelnemers.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.