Verslag bijeenkomst Dombosch Panel 6 mei 2019

Bijgaand treft u het verslag aan van de bijeenkomst van het Dombosch Panel op 6 mei 2019. 

Beste leden van het Dombosch Panel,

Bijgaand treft u het verslag aan van de laatste bijeenkomst van het Dombosch Panel op 6 mei 2019.

Zoals u weet, heb ik in april het project van Margreet Coort – de Leeuw overgenomen omdat zij een baan heeft aangenomen bij de gemeente Vijfherenlanden. Door het vertrek van Margreet is het de laatste tijd erg druk geweest voor ons team RO, waardoor we niet voldoende tijd voor het project Dombosch hebben gehad.

Per 1 augustus hebben we versterking van ons team. Dat maakt dat we na de vakantieperiode weer volop aan de slag gaan met het project. Zodra we een nieuwe bijeenkomst met het Dombosch Panel willen organiseren om zaken met u te bespreken, hoort u van ons.

Voor nu een hele fijne zomerperiode gewenst en we zien elkaar daarna weer.

Met vriendelijke groet,

E. (Ellen) Mulders
Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling

Vrijheidstraat 2, 4941 DX Raamsdonksveer
Postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.