Verbod parkeren vrachtwagens

Dit zijn naast vrachtwagens en bussen ook de grotere bedrijfsbussen of bakwagens.

Foto: Transport Online

Binnen onze gemeente geldt een verbod voor het parkeren van grote voertuigen (art. 5:8 APV gemeente Geertruidenberg). Een groot voertuig is hoger dan 2.40 meter en/of (met lading) langer dan 6 meter zijn. Let op! Dit zijn naast vrachtwagens en bussen ook de grotere bedrijfsbussen of bakwagens.
Deze grote voertuigen mag u alleen parkeren van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 19.00 uur. In de avonden, nachten en weekenden moet u deze voertuigen buiten de bebouwde kom parkeren. De enige uitzonderingen hierop zijn de Oosterhoutseweg (bij restaurant de Triangel), de Weegbree, de Ottergeerde en de Zalmweg op industrieterrein Dombosch in Raamsdonksveer en de Kerklaan (bij de Lambertuskerk) in Raamsdonk.

Bron: gemeente Geertruidenberg.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.