Verandering in het VOG-bestuur geeft nieuwe dynamiek

De afgelopen periode heeft jullie ondernemersvereniging een aantal flinke stappen gezet richting professionalisering van de organisatie en in gebruik name van het Ondernemershuys.

Naast het uitbreiden van het bestuur met meer bestuursleden en coördinatoren werd op de achtergrond John Gaasbeek ingewerkt als penningmeester van de vereniging. Ron Broeders heeft zich de afgelopen vier jaar ingezet als een betrokken penningmeester en secretaris, maar had vorig jaar al aangegeven dat de uitvoerende taken binnen het bestuur te veel werden. Daarom zijn we in 2019 op zoek gegaan naar extra mankracht en is de functie van penningmeester door John Gaasbeek overgenomen.

Nieuwe penningmeester

John Gaasbeek zit al enkele jaren in het bestuur als algemeen bestuurslid. Als penningmeester van de Stichting Koningspark en Stichting Natuurfederatie Geertruidenberg en als zelfstandig ondernemer heeft hij weliswaar niet enorm veel tijd, maar wel de capaciteit om de rol van penningmeester op zich te nemen. Inmiddels is John ingewerkt en heeft hij ook formeel de functie van penningmeester overgenomen van Ron Broeders.

Vertrek secretaris

Ron Broeders heeft recent een mooie kans gekregen bij een opdrachtgever die niet goed samengaat met zijn bestuursfunctie binnen de VOG. Dit heeft hem doen besluiten zijn bestuursfunctie per direct neer te leggen. Namens alle leden en het voltallige bestuur van de VOG willen we Ron hartelijk danken voor zijn enorme inzet voor de vereniging en wensen wij hem bijzonder veel succes met zijn nieuwe werkzaamheden.

Huidig bestuur

Het huidige bestuur bestaat nu uit 6 bestuursleden en 4 coördinatoren. Een dynamisch bestuur dat iedere drie weken samen komt en, afhankelijk van de aandachtsvelden, ook in klein comité samen komt indien nodig. De bestuursleden zijn: Louis de Wit (Atex Licht, voorzitter), Marco Verbrugge (Verbrugge Makelaardij, vice-voorzitter), John Gaasbeek (johngaasbeek.nl, penningmeester), Rom van Oers (Business Alignment Group), Koen de Rooij (Uitzendbureau Brabant) en Erik Broeders (Officetopper). Tevens zijn er voor de diverse werkgroepen coördinatoren aangesteld. Dat zijn Jessica Eland (Werkgroep Industrie), Sabine van der Hulst (VOG Academy), Ingrid Schellevis (Werkgroep Horeca & Retail Geertruidenberg) en Karin Luppens (Werkgroep Horeca & Retail Raamsdonskveer).

Vacature secretaris

De functie van secretaris is nu vacant en dit biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. De rol van secretaris zal tijdelijk door de zittende bestuursleden opgevangen worden, maar we zoeken wel versterking. Heb jij interesse in een bestuursfunctie waarin je jouw netwerk kan benutten en uitbreiden? Waar je als een spin in het VOGweb je contacten kan onderhouden? En waar je onderdeel kan zijn van een professionele vereniging met ruimte voor nieuwe ideeën en mogelijkheden? Schuif dan een keer aan bij een van onze bestuursvergaderingen in het Ondernemershuys en stuur een mail naar info@vogweb.nl.

 Iedereen bedankt voor de fijne samenwerking!

“Vier jaren geleden was ik op zoek naar een nieuw netwerk om de kans op werk te vergroten. Als secretaris/penningmeester van de VOG heb ik me geen dag verveeld. Door een hele leuke nieuwe opdracht, die zich slecht laat combineren met deze functies, heb ik sneller dan gepland mijn taken overgedragen. Ik bedank iedereen met wie ik deze periode zo succesvol heb mogen samenwerken.”

Met collegiale groet, Ron Broeders

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.