Vanaf nu in de VOG Academy: De ondernemerslessen van…

Vanaf nu in de VOG Academy: “De ondernemerslessen van…” Hierin gaan we in gesprek met ondernemers die hun grootste ondernemerslessen met ons delen. Dit met als doel, kennis te delen en in verbinding te staan met elkaar.

Je zult jezelf herkennen in de verhalen van anderen én dat er nieuwe lessen voorbij komen. Je kunt jezelf als expert en ervaringsdeskundige neerzetten en laten zien.

Ondernemerslessen, die zijn er namelijk genoeg. En toch zijn ze voor iedereen anders.

photograph-vlog-setup-videoblogging-gear-camera-videography-cameraman-cinema-communication-electronic_t20_gLmwEY

Praktisch gezien leggen wij deze video’s vast in een aantal draaidagen per jaar. Deze video’s worden verspreid over het jaar gepubliceerd via de website, onder de noemer van de VOG Academy. Zo bouwen wij een kennisbank met informatie op, van wijze ondernemers. Hieruit kunt u, uw waarde in het ondernemerschap halen.

De gesprekken duren tussen de 30 en 60 minuten en vinden plaats in het Ondernemershuys. Om deze kennis te kunnen delen en u het podium te kunnen geven, wordt hier een video van gemaakt.

Wilt u met mij in gesprek over uw ondernemerslessen? Dan hoor ik dat graag! Aanmelden kan via Academy@vog.nl

Coördinator VOG Academie – Sabine van der Hulst

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.