Vanaf nu in de VOG Academy: De ondernemerslessen van…

Vanaf nu in de VOG Academy: “De ondernemerslessen van…” Hierin gaan we in gesprek met ondernemers die hun grootste ondernemerslessen met ons delen. Dit met als doel, kennis te delen en in verbinding te staan met elkaar.

Je zult jezelf herkennen in de verhalen van anderen én dat er nieuwe lessen voorbij komen. Je kunt jezelf als expert en ervaringsdeskundige neerzetten en laten zien.

Ondernemerslessen, die zijn er namelijk genoeg. En toch zijn ze voor iedereen anders.

photograph-vlog-setup-videoblogging-gear-camera-videography-cameraman-cinema-communication-electronic_t20_gLmwEY

Praktisch gezien leggen wij deze video’s vast in een aantal draaidagen per jaar. Deze video’s worden verspreid over het jaar gepubliceerd via de website, onder de noemer van de VOG Academy. Zo bouwen wij een kennisbank met informatie op, van wijze ondernemers. Hieruit kunt u, uw waarde in het ondernemerschap halen.

De gesprekken duren tussen de 30 en 60 minuten en vinden plaats in het Ondernemershuys. Om deze kennis te kunnen delen en u het podium te kunnen geven, wordt hier een video van gemaakt.

Wilt u met mij in gesprek over uw ondernemerslessen? Dan hoor ik dat graag! Aanmelden kan via Academy@vog.nl

Coördinator VOG Academie – Sabine van der Hulst

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.