Van TAART naar lunches bij LOLA

Naar verwachting begin oktober is de feestelijke opening van Lola.

TAART, de zeer populaire plek voor o.a. high teas gaat aan eigen succes ten onder als het ware en moet groter worden. Eigenaars Willem en Kerstin proosten met hun “beroemde” koffie op hun nieuwe zaak LOLA Lunchbar. © Pix4Profs/Jan Stads

Het zijn niet alleen de kapitale letters die smulpapen en andere (zoete) fijnproevers naar TAART op het Heereplein in Raamsdonksveer lokken. Het is ook de letterlijke mond tot mond reclame waarmee TAART in vijf jaar tijd dat ze zijn gevestigd op de hoek van het Heereplein, naam heeft gemaakt in de regio.

Door de enorme drukte die is ontstaan valt het doek voor TAART, maken uitbaters Kerstin Bloemendaal (39) en partner Willem de Wijs (32) aan hun klanten bekend. In positieve zin dan, want het bedrijf verkeert in een luxe-positie. Voor de tweede keer in het zevenjarig bestaan zijn ze uit hun jasje gegroeid -de eerste twee jaar zaten ze op de Keizersdijk- en is er een uitbreiding op til.

Aangekleed kopje koffie
Niet alleen wordt de zaak op het Heereplein twee keer zo groot; er komt ook een naamsverandering. ,,TAART dekt al lang de lading niet meer” legt De Wijs uit. ,,We doen zoveel meer”, vult Bloemendaal aan. ,,Bij ons krijg je een aangekleed kopje koffie (Latte Art). Vaste klanten weten dat je hier ook terecht kunt voor een smakelijke lunch. Maar het is de bedoeling dat ook zakenmensen hier binnenlopen.’’

TAART wordt getransformeerd naar LOLA. Bij LOLA kun je straks genieten van een nieuwe lunchbar. De hippere naam gaat gepaard met een nieuw ontworpen logo. ,,We gaan helemaal met de tijd mee”, aldus De Wijs.

Alles nieuw
Inclusief de inrichting, want ook die wordt aan de eisen van de tijd aangepast. Bloemendaal: ,,We zijn blij dat ook de eigenaar van dit pand zo goed meewerkt. Er komt een nieuwe schuifpui en nieuwe gevelbeplating.’’

Gelijk na de Veerse Dag (het weekend van 13 & 14 september) gaat de verbouwing beginnen. Daar zijn twee weken voor gepland. Naar verwachting begin oktober is dan de feestelijke opening van Lola.

Bron: BN De Stem – Marja Klein Obbink 26-07-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.