Energieloket voor bedrijven in gemeente Geertruidenberg

Op de dag van de duurzaamheid, vrijdag 8 oktober 2021, lanceert gemeente Geertruidenberg een zakelijk energieloket in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Bedrijven kunnen hier terecht voor informatie over verduurzamen. Denk aan: energiebesparingstips, subsidies, wetgeving en advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit. Met het zakelijk energieloket wil de gemeente ondernemers ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen rondom energiebesparing.

Energieadvies voor verschillende sectoren

Op de website https://zakelijk.regionaalenergieloket.nl/geertruidenberg worden energie-besparende maatregelen toegelicht voor verschillende sectoren. Agrariërs kunnen bijvoorbeeld collectief zonnepanelen inkopen via de Land- en Tuinbouworganisatie Nederland (LTO). En wist u dat eigenaars van winkelpanden elektriciteitskosten soms wel met 80% terug kunnen brengen door over te stappen op ledverlichting?

Energie besparen steeds groter onderdeel van bedrijfsvoering

Gemeente Geertruidenberg ziet dat ook bij lokale bedrijven verduurzaming een steeds grotere rol speelt. Bedrijven moeten bijvoorbeeld aan steeds meer wet- en regelgeving voldoen rondom duurzaamheid. Duurzame bedrijfsvoering draagt mede daarom ook bij aan een toekomstbestendige organisatie. Daarnaast levert het besparen van energie vaak ook financieel voordeel op. Het zakelijk energieloket helpt organisaties bij het maken van de juiste afwegingen bij het verduurzamen van hun bedrijfspand.

Bezoek zakelijk.regionaalenergieloket.nl/Geertruidenberg

Op https://zakelijk.regionaalenergieloket.nl/geertruidenberg vindt u alles over het verduurzamen van uw bedrijf. Naast informatie over energiebesparende maatregelen vindt u meer over subsidies, financieringsmogelijkheden en wet- en regelgeving. Ook vindt u een overzicht van landelijke en lokale partijen waar u terecht kunt voor maatwerkadvies en ondersteuning bij de uitvoering.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten