Uitnodiging Inspiratieavond Sport & Cultuur

Rabobank Amerstreek: Om te laten zien wat dit mooie programma jouw vereniging te bieden heeft, nodigen we je graag uit op woensdag 8 april 2020.

Beste bestuurder,

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wij ondersteunen graag bij de realisatie hiervan, want de coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Rabobank Amerstreek is daarom erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging. Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid gaan wij binnenkort, samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met ‘Verenigingsondersteuning’ vanuit de Rabobank krijgt een select aantal verenigingen twee jaar lang intensieve begeleiding op maat. Van professionals die expertise in huis hebben om te helpen de ambities van de club waar te maken.

Om te laten zien wat dit mooie programma jouw vereniging te bieden heeft, nodigen we je graag uit voor onze ‘Inspiratieavond Sport & Cultuur’ op woensdag 8 april 2020.

Programma
18:00 uur Ontvangst en lichte maaltijd
18:30 uur Welkom Saskia van Dun (Rabobank Amerstreek) en Daniël Klijn (NOC*NSF)
18:40 uur Het nieuwe sponsorbeleid van Rabobank
19:20 uur Hoe word en blijf je een sterke vereniging?
20:00 uur Rondetafelgesprek: in gesprek met andere verenigingen en Rabobank
21:00 uur Plenaire discussie, conclusies en vragen
21:30 uur Einde

Locatie
Adviescentrum Rabobank Amerstreek
Distributieweg 15, Oosterhout

Aanmelden
Inschrijven kan met maximaal twee personen per club tot 1 april 2020 via het aanmeldformulier.

We zien uit naar jouw aanwezigheid bij deze inspirerende avond!

Met vriendelijke groet,
Rabobank Amerstreek

Saskia van Dun
Directievoorzitter

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.