Uitnodiging Inspiratieavond Sport & Cultuur

Rabobank Amerstreek: Om te laten zien wat dit mooie programma jouw vereniging te bieden heeft, nodigen we je graag uit op woensdag 8 april 2020.

Beste bestuurder,

Iedere vereniging heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wij ondersteunen graag bij de realisatie hiervan, want de coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving.

Rabobank Amerstreek is daarom erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging. Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid gaan wij binnenkort, samen met onze partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, aan de slag om verenigingen sterker te maken. Met ‘Verenigingsondersteuning’ vanuit de Rabobank krijgt een select aantal verenigingen twee jaar lang intensieve begeleiding op maat. Van professionals die expertise in huis hebben om te helpen de ambities van de club waar te maken.

Om te laten zien wat dit mooie programma jouw vereniging te bieden heeft, nodigen we je graag uit voor onze ‘Inspiratieavond Sport & Cultuur’ op woensdag 8 april 2020.

Programma
18:00 uur Ontvangst en lichte maaltijd
18:30 uur Welkom Saskia van Dun (Rabobank Amerstreek) en Daniël Klijn (NOC*NSF)
18:40 uur Het nieuwe sponsorbeleid van Rabobank
19:20 uur Hoe word en blijf je een sterke vereniging?
20:00 uur Rondetafelgesprek: in gesprek met andere verenigingen en Rabobank
21:00 uur Plenaire discussie, conclusies en vragen
21:30 uur Einde

Locatie
Adviescentrum Rabobank Amerstreek
Distributieweg 15, Oosterhout

Aanmelden
Inschrijven kan met maximaal twee personen per club tot 1 april 2020 via het aanmeldformulier.

We zien uit naar jouw aanwezigheid bij deze inspirerende avond!

Met vriendelijke groet,
Rabobank Amerstreek

Saskia van Dun
Directievoorzitter

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.