Toeristisch informatiemateriaal binnenkort bij VVV

Vanaf half maart is de gratis toeristische brochure en toeristische plattegrond beschikbaar.

Wie zich wil laten informeren over wat de gemeente Geertruidenberg op toeristisch-recreatief vlak te bieden heeft, kan vanaf half maart de gratis toeristische brochure en toeristische plattegrond afhalen bij het VVV kantoor. De brochure en de plattegrond zijn ook te downloaden op onze website www.vestingstadaandebiesbosch.nl.

Bent u op zoek naar een leuke invulling van een dagje uit voor de familie, vrienden of collega’s? Onze brochure kan u daarbij helpen met verschillende mogelijkheden: stadswandelingen, torenbeklimmingen, bezoek aan een museum of een dagje in de Biesbosch.
Voor een lekkere kop koffie, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner hebben we een aantal adressen voor u op een rij gezet.

Ook aan de jongste bezoekers hebben we gedacht: een speurtocht met de walkbag en de Muizen- en Olifaantentochten zijn op de VVV verkrijgbaar. Op de Kinderboerderij zijn de kinderen altijd welkom.
Graag een aantal dagen blijven in de gemeente Geertruidenberg? In onze brochure vindt u ook overnachtingsmogelijkheden: hotels, bed&breakfast, jachthavens, camperplaatsen.
Loop het VVV kantoor in Geertruidenberg binnen en laat je inspireren!

Bron: VVV Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.