Subsidieregeling voor MKB ondernemers

De provinciale subsidieregeling Economie en Innovatie Noord-Brabant is zoals bekend opengesteld.

Dat betekent dat vanaf nu nieuwe subsidieaanvragen ingediend kunnen worden door MKB ondernemers voor projecten gericht op versterking smart industry. Het totale subsidiebudget bedraagt € 323.000,-.  Met name binnen de deelsectoren maintenance, logistiek, biobased economy, agrosector en vrijetijdseconomie. Op 15 mei liggen er 3 subsidieaanvragen voor ter besluitvorming. Het aantal aanvragen is dus nog beperkt. Het zou mooi zijn als we de volgende ronde meer aanvragen binnenkrijgen die passen binnen de voorwaarden.

Voor meer informatie klik hier.
Op de RWB linkedin pagina is ook een wervend bericht geplaatst voor MKB ondernemers, dus delen maar!  https://www.linkedin.com/company/regiowestbrabant/

Bron: Heleen van Exsel
Coördinator fondsen, subsidies en lobby

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.