Subsidieregeling voor MKB ondernemers

De provinciale subsidieregeling Economie en Innovatie Noord-Brabant is zoals bekend opengesteld.

Dat betekent dat vanaf nu nieuwe subsidieaanvragen ingediend kunnen worden door MKB ondernemers voor projecten gericht op versterking smart industry. Het totale subsidiebudget bedraagt € 323.000,-.  Met name binnen de deelsectoren maintenance, logistiek, biobased economy, agrosector en vrijetijdseconomie. Op 15 mei liggen er 3 subsidieaanvragen voor ter besluitvorming. Het aantal aanvragen is dus nog beperkt. Het zou mooi zijn als we de volgende ronde meer aanvragen binnenkrijgen die passen binnen de voorwaarden.

Voor meer informatie klik hier.
Op de RWB linkedin pagina is ook een wervend bericht geplaatst voor MKB ondernemers, dus delen maar!  https://www.linkedin.com/company/regiowestbrabant/

Bron: Heleen van Exsel
Coördinator fondsen, subsidies en lobby

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.