Subsidieregeling Cultureel Erfgoed instandhouding molens

Ingekomen brief Monumenten Wacht Noord-Brabant.

Geachte heer/mevrouw,

Bij deze willen wij u ervan op de hoogte stellen dat het van 9 juli t/m 12 december 2019 mogelijk is om in het kader van de Subsidieregeling Cultureel Erfgoed Noord-Brabant 2016, paragraaf 3 Instandhouding Molens onderhoudssubsidie aan te vragen.

Enkele belangrijke voorwaarden:

  • de molen is een rijksmonument;
  • u beschikt over een beschikking van het Rijk tot subsidieverlening op grond van de Sim;
  • u beschikt over een door de RCE geaccordeerd instandhoudingsplan over de periode 2018-2023.

Bij de aanvraag dient een sluitende projectbegroting te worden ingediend, op basis waarvan de subsidiehoogte kan worden bepaald. Met sluitend wordt bedoeld dat de begroting wordt voorzien van een financieringsplan, waaruit kan worden opgemaakt op welke wijze en door wie de kosten worden gedekt. Hierbij dient de eigen bijdrage van de aanvrager te worden vermeld, alsmede het totaal gevraagde subsidiebedrag, zodat het financieringsplan uitkomt op 100% dekking van de totale kosten. Zorg ervoor dat de in de begroting genoemde kosten aansluiten bij de in het plan genoemde activiteiten. De begroting dient kwantitatief te worden onderbouwd. Als er voor de onderbouwing offertes, bestekken of prijsopgaven beschikbaar zijn, dienen deze te worden meegestuurd. De begroting wordt uitgesplitst naar jaren waarin de werkzaamheden worden verricht en dus kosten worden gemaakt.

Meer informatie: https://www.brabant.nl/applicaties/producten/cultureel_erfgoed__instandhouding_molens_subsidie_12443

Voor het verlenen van een machtiging kunt u het machtigingsformulier gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Lian Schellekens, management- en beleidsondersteuning.
Monumenten Wacht Noord-Brabant
T +31(0)411 643 366
E I.schellekens@mwnb.nl

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.