Subsidieaanvraag voor vitaliteit in jouw bedrijf!

Tot 8 april kan je voorlopig voor de laatste keer subsidie aanvragen om mensen langer en productief aan het werk te houden en te ondersteunen.

Duurzame inzetbaarheid EFS subsidie voor bedrijven
Tot 8 april a.s. kunnen bedrijven en (overheids-)instellingen voorlopig voor de laatste keer, subsidie aanvragen om mensen langer en productief aan het werk te houden en te ondersteunen gezonder te worden.

Iets voor uw organisatie? Wilt u maatregelen nemen om de gezondheid en vitaliteit van werknemers te bevorderen dan kunt u een subsidie van 50% ontvangen om een externe adviseur voor uw organisatie in te huren. De subsidie per project bedraagt maximaal € 12.500.

Onderdelen die subsidiabel zijn, zijn bijvoorbeeld;

  • Workshops gericht op duurzame inzetbaarheidsthema’s
  • Vitaliteitscoaching gericht op bewustwording creëren
  • Voedingsadviezen
  • Werkplekonderzoeken en adviezen
  • Belastbaarheidsonderzoeken en adviezen
  • Verbeteren slaapkwaliteit
  • Omgaan met werkdruk en stress

Het project wordt uitgevoerd en begeleid door een benVitaal adviseur die ervaring heeft met de uitvoering van ESF-trajecten en de organisatie hierin kan begeleiden. benVitaal is geaccrediteerd door Uitvoering van Beleid (voorheen Agentschap SZW).

Wilt u deze aanvraag doen? Stuur dan vandaag nog een mail naar ankederks@forcecoaching.nl en wij zorgen ervoor dat uw aanvraag gedaan wordt vóór 2 april a.s.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.