StayCation zomerweken campagne voor retail

Bijzondere tijden vragen om initiatieven en ideeën voor de komende maanden.
De VOG heeft samen met de Gemeente Geertruidenberg het idee opgevat om tot het eind van dit jaar diverse activiteiten te gaan organiseren. Met elkaar en voor elkaar!

Te beginnen in deze komende zomerweken.

Wat te doen tijdens een periode als de inwoners doorgaans het liefst de zomer in het buitenland doorbrengen? Met een beetje creativiteit willen we dat reisgevoel naar onze eigen gemeente halen. Uiteraard in nauwe samenspraak met de gemeente om te kijken wat wel en niet kan. Vooral de levendigheid binnen onze gemeente willen wij als VOG zoveel als mogelijk promoten.

A5flyerzomerweken.jpg

Volgende week zullen wij de retail-ondernemers voorzien van een pakket materialen waarmee zij zelf aan de slag kunnen gaan om de levendigheid te stimuleren. Want levendigheid geeft kans op omzet! En ook op langer verblijf of extra keertje terugkomen.

De VOG doet dit als eerste aanzet, maar we kunnen hulp gebruiken…

Vanuit het bestuur van de VOG en vanuit de stadspromotor van de gemeente, hebben wij deze zaken nu snel opgepakt. Wij hebben meer ideeën, maar kunnen dat uiteraard niet allemaal alleen gaan uitvoeren. Wij zoeken hulp en ondersteuning om zo met elkaar een zo inspirerend mogelijk de 2e helft van 2020 voor retail en horeca te gaan realiseren.

Ben je bereid om mee te denken en te helpen, mail dan naar info@vogweb.nl!

Wordt vervolgd!

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.