Sealbagautomaten over naar Geldmaat

Sinds 2019 zien we ze steeds vaker, de gele geldautomaten van Geldmaat waar we geld uit kunnen opnemen of in kunnen storten. Geldmaat is nu ook gestart met de overname van de sealbagautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf heden zijn in onze regio de sealbagautomaten in Raamsdonksveer (Wilhelminastraat 11), Made (Park 1) en Prinsenbeek (Markt 32) overgenomen door Geldmaat. De automaten zijn dagelijks geopend van 7.00 tot 23.00 uur. De sealbagautomaat in Oosterhout (Arendsplein 60) blijft vooralsnog buiten gebruik. Ook deze automaat wordt op termijn overgenomen door Geldmaat.

Wilt u weten hoe de automaten werken? Op geldmaat.nl vindt u een handleiding. Verder verandert er niets. U blijft gebruik maken van de sealbags van Rabobank. Als deze opraken, bestelt u nieuwe volgens de huidige afspraken. De storting wordt net als nu bijgeschreven op uw rekening. Bent u het niet eens met een transactie? Ook dit meldt u nog steeds bij de Rabobank.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Rabobank Amerstreek

Saskia van Dun
Directievoorzitter

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.