Schouwronde Keurmerk Veilig Ondernemen Dombosch en Pontonnier

Eind vorig jaar is een werkgroep KVO Dombosch en Pontonnier geformeerd om in 2020 te kunnen komen tot een Keurmerk Veilig Ondernemen voor bedrijventerreinen Dombosch en Pontonnier.

In de werkgroep zijn ondernemers, VOG, Alert Security, brandweer, politie en gemeente vertegenwoordigd. Voor het behalen van het keurmerk moeten een aantal stappen worden doorlopen, waaronder een schouw van de bedrijventerreinen.

unnamed.jpg

Afgelopen maandag zijn we met 10 werkgroepleden, verdeeld over 4 groepen, op pad geweest om de terreinen op schoon, heel en veilig te checken.  Uit de schouw zijn situaties gezien die zeker beter kunnen. Veel bermen zijn kapot gereden, er ligt op plekken veel zwerfvuil, enkele lantaarnpalen branden niet, poorten zijn niet afgesloten, pellets staan tegen gevels opgestapeld en nog meer zaken zijn opgevallen in de openbare ruimte en op eigen terrein bij ondernemers.

Deze schouw draagt bij om tot een plan van aanpak te komen voor de bedrijventerreinen. Dit is de vervolgstap waar de werkgroep nu verder mee aan de slag gaat.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten