Samen zijn we sterk: uitbreiding samenwerking met de Langstraat

Vanaf januari is de samenwerking tussen Weekblad de Langstraat en VOG verder uitgebreid.

Door het verdwijnen van de gemeentelijke informatie in Weekblad de Langstraat plaatst de VOG nu wekelijks een dubbele informatiepagina. We informeren ondernemers en geïnteresseerden wekelijks, zowel online met de VOG nieuwsbrief en vogweb.nl, als vanaf nu ook offline in het best gelezen lokale weekblad. We plaatsen kwalitatieve redactionele verhalen en algemene informatie voor de ondernemers. Vanaf nu ontvangen, naast alle bewoners van de gemeente Geertruidenberg, ook alle ondernemers op Dombosch wekelijks de Langstraat, boordevol nieuws en achtergronden uit en over de gemeente waarin u onderneemt.

Door deze samenwerking heeft u als lid van de VOG ook het voordeel van de gezamenlijke inkoop en kunt u bijvoorbeeld uw (personeels)advertentie of bedrijfscommunicatie tegen zeer lage tarieven plaatsen op deze pagina’s (zie als voorbeeld de Langstraat van deze week). U kunt op deze pagina’s wekelijks, tweewekelijks of vierwekelijks intekenen met een advertentie. En bent u niet lid van de VOG? Voor slechts 150 euro per jaar profiteert u van alle voordelen van het VOGplus-lidmaatschap, zoals gratis vacatures plaatsen op vogweb.nl, voordelig adverteren op de digitale informatieborden, uitgebreide profielpagina van uw bedrijf op vogweb.nl en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op vogweb.nl/vogplus/. 

Adverteren op de VOG pagina 

Het is mogelijk om te adverteren op deze VOG-redactiepagina’s. Download hier de pdf met prijsinformatie en advertentieformaten of neem contact op met Elma de Wild van Weekblad de Langstraat op 06 – 293 890 41.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.