Rabobank sluit kantoren in R’veer en Made

Per 1 juli 2019 sluiten de kantoren. Reden zijn de fors gedaalde bezoekersaantallen op de kantoren aan de Wilhelminalaan en aan de Middelmeede.

Per 1 juli 2019 sluiten de kantoren van Rabobank Amerstreek in Made en Raamsdonksveer. Reden zijn de fors gedaalde bezoekersaantallen op het kantoor aan de Wilhelminalaan en het servicepunt aan de Middelmeede.

Klanten regelen tegenwoordig bankzaken gemakkelijk zelf via internet of de mobiel bankieren-app, wat minder fysiek bezoek in de kantoren oplevert.
In Made blijven de geldautomaat en de seal-bag automaat op dezelfde plek aanwezig, ook nadat het servicepunt wordt gesloten. De sealbag- en geldautomaten aan de buitenkant van het kantoor in Raamsdonksveer blijven ook. De binnenautomaten verdwijnen in Raamsdonksveer wel. Klanten kunnen voor het storten van geld na 1 juli terecht op het Arendsplein in Oosterhout.

Bron: BN De Stem – Ralph Van Wolffelaar 22-05-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.