Poll: Is er interesse in uitwisseling van personeel met andere bedrijven?

Door de coronacrisis ontstaat er in diverse sectoren een overschot aan personeel door te weinig of geen werk, zoals bijv. in de horeca en evenementenbranche. In andere branches is er juist een groot tekort ontstaan (zorg, voedselvoorziening en logistiek).

Het zou natuurlijk geweldig zijn, wanneer de leden onderling elkaar hiervoor kunnen vinden en we zodoende het overschot aan personeel in de ene sector kunnen inzetten in de sector waar er momenteel een groot tekort heerst.

De VOG wil graag peilen of dat er vanuit de leden hiervoor interesse is. We willen dit doen aan de hand van onderstaande poll en stellen het op prijs als jullie deze in zouden vullen.

[poll id=”3″]

Wenst u dat wij u helpen dan verzoeken wij u om dit aan te geven door te e-mailen naar info@vogweb.nl met uw bedrijfsnaam, naam, functie en mobiele nummer. We nemen dan contact met u op.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.