Poll: Is er interesse in uitwisseling van personeel met andere bedrijven?

Door de coronacrisis ontstaat er in diverse sectoren een overschot aan personeel door te weinig of geen werk, zoals bijv. in de horeca en evenementenbranche. In andere branches is er juist een groot tekort ontstaan (zorg, voedselvoorziening en logistiek).

Het zou natuurlijk geweldig zijn, wanneer de leden onderling elkaar hiervoor kunnen vinden en we zodoende het overschot aan personeel in de ene sector kunnen inzetten in de sector waar er momenteel een groot tekort heerst.

De VOG wil graag peilen of dat er vanuit de leden hiervoor interesse is. We willen dit doen aan de hand van onderstaande poll en stellen het op prijs als jullie deze in zouden vullen.

[poll id=”3″]

Wenst u dat wij u helpen dan verzoeken wij u om dit aan te geven door te e-mailen naar info@vogweb.nl met uw bedrijfsnaam, naam, functie en mobiele nummer. We nemen dan contact met u op.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.