Politiepost voor agenten in Raamsdonksveer

M.i.v. 17 januari 2019 een flexibele werkplek in de verbouwde voormalige brandweerkazerne aan de Julianastraat in Raamsdonksveer.

De agenten die actief zijn in de gemeente Geertruidenberg beschikken vanaf 17 januari over een flexibele werkplek in de verbouwde voormalige brandweerkazerne aan de Julianastraat in Raamsdonksveer waar ook groenbeheer van de gemeente is gehuisvest.

De politiepost bestaat uit enkele flexibele werkplekken. Er zijn geen speciale politiefaciliteiten, zoals wapenkluizen, kledingkasten of een ophoudkamer om verdachten tijdelijk op te sluiten. De politiepost is de uitvalsbasis voor de agenten die het operationele politiewerk doen in de gemeente. Zij doen van daaruit hun werk als ze niet op straat actief zijn. Maar meestal zijn ze op straat te vinden, waar zij het best contact kunnen maken met inwoners van de gemeente. Agenten beschikken op straat ook over steeds meer technologie zodat zij zo min mogelijk binnen achter een computer hoeven zitten.

Om effectief contact te maken en samen te werken aan veiligheid, blijft de politie in de toekomst op vele manieren bereikbaar, aanwezig en zichtbaar. Onder meer via de politiepost waardoor agenten dichtbij en zichtbaar kunnen zijn voor de inwoners van de gemeente Geertruidenberg. Dit is tevens een aanvullende plek waar burgers de politie op afspraak kunnen ontmoeten. Via 0900-8844 kunnen zij bijvoorbeeld een afspraak maken met de wijkagent.

Dienstverlening
De vertrouwde (wijk)agenten blijven gewoon in de gemeente actief. Ook blijven er evenveel politiemensen aan het werk in de gemeente Geertruidenberg. U kunt in contact komen met de politie via 0900-8844. Daar wordt u op maat geholpen. Aangifte doen? Ook daarin verandert niets. U kunt in veel gevallen kiezen voor aangifte doen via internet of de telefoon. Of de politie neemt ter plaatse de aangifte op. Op www.politie.nl/aangifte staat  precies hoe u aangifte kunt doen.

Voeg het e-mailadres contact@burgernet.nl toe aan uw adresboek, dan wordt onze e-mail niet als spam gezien.

Bron: Burgernet.nl – 18-01-2018

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.