VOG MKB

VOG MKB is de grootste subgroep binnen de VOG. Deze groep bestaat uit ca 200 leden vanuit de gemeente Geertruidenberg.

Deze leden zijn voornamelijk verspreid over de vijf bedrijventerreinen welke in de gemeente gevestigd zijn, Dombosch, De Pontonnier, Gasthuiswaard, Donge-oevers en Amerkant.

Voor de MKB-groep zullen activiteiten/bijeenkomsten georganiseerd worden welke als doel hebben, het netwerken in een informele sfeer en kennis opdoen, waarmee we allemaal te maken hebben in het ondernemersleven. Voorbeelden van activiteiten zijn de VOG Rally, de Golfdag, inloopborrels en netwerkdiners en voor een kennisbijeenkomst in combinatie met netwerken is de avond met de koude acquisitie training van Acquiro.

Acquiro

Acquiro geeft al jarenlang trainingen aan werknemers van grote bedrijven hoe zij het beste, de moeilijke opgave van koud bellen naar potentiële klanten, kunnen aanpakken. Hier vind je de bedrijven welke de VOG zijn voorgegaan https://acquiro.nl/klanten/ Wellicht ken je er een aantal?

Coördinator

Het aanspreekpunt van deze groep is bestuurslid Koen de Rooij, eigenaar van Uitzendbureau Brabant.

INBRENG LEDEN​

Leden kunnen aangeven, wat voor activiteiten/bijeenkomsten zij graag zouden zien bij de VOG en vervolgens zal deze op de kalender gezet worden en zal er per idee gekeken worden welke kostendekkende bijdrage er gevraagd zal worden van de deelnemers. Bij voldoende inschrijvingen zal dit dan werkelijk plaats gaan vinden. Ideeën kunnen aangeleverd worden via administratie@vog.nl.

Lidmaatschap

Er wordt voor deze groep geen extra bijdrage voor het lidmaatschap gevraagd, omdat er voor de verschillende bijeenkomsten seperaat een kostendekkende bijdrage gevraagd wordt, hierdoor betalen de MKB leden puur voor hetgeen ze interessant vinden. Wees er alleen wel snel bij, omdat er meestal sprake is van een maximaal aantal inschrijvingen. Hopelijk zien we jullie snel.

1e editie
VOG Rally

Onze MKB leden