Oproep: 3FM Serious Request: The Lifeline

Op vrijdag 20 -12 lopen wij tussen 02:00 en 08:00 uur van Made naar Waalwijk en komen wij dus bij jou in de buurt. 

DIT IS DE ROUTE VAN 3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2019

Het lijkt ons heel leuk om in Geertruidenberg en Raamsdonksveer wat te organiseren.

3FM zet zich ook dit jaar weer met man en macht in om geld op te halen voor het Rode Kruis. In de week voor kerst (18-24 december) gaan wij te voet van Goes naar Groningen om geld op te halen in de strijd tegen mensenhandel. We lopen in totaal 500 kilometer van plaats naar plaats en van actie naar actie om aandacht te vragen voor dit wereldwijde probleem. 24 uur per dag doen de DJ’s verslag van hun tocht en zijn ze live te volgen op radio, online en op televisie.

 Op vrijdag 20 december lopen wij tussen 02:00 en 08:00 uur van Made naar Waalwijk en komen wij dus bij jou in de buurt. Het lijkt ons heel leuk om in Geertruidenberg en Raamsdonksveer wat te organiseren met de bewoners en verenigingen om geld op te halen voor het Rode Kruis, en onze wandelende DJ’s een steuntje in de rug te geven.

Om deze reden zoeken wij op dit moment zoveel mogelijk contact met bewoners en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Hebben jullie tijd hier binnenkort contact over te hebben?

Zie hier een impressie van vorig jaar: https://www.youtube.com/watch?v=nXDadrb2tBY en  https://www.youtube.com/watch?v=2UZ8TdFrk50

Voor meer informatie, kijk op: www.3fm.nl/seriousrequest
Ik hoor het heel graag.

Alvast bedankt en hopelijk tot in december!

Groet,

Eva Heijne

Productie NPO 3FM
0629107788 | www.3fm.nl
Bart de Graaffweg 2, Hilversum

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.