Ondernemersregelingen coronavirus

Ook ondernemers in de gemeente Geertruidenberg ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Afgelopen zondag kondigden minister Slob (onderwijs) en Bruins (Volksgezondheid) extra maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus aan te pakken: alle scholen en kinderopvang sluiten van 16 maart t/m 6 april hun deuren.

Daarnaast zijn eet- en drinkgelegenheden, sauna’s, sportaccommodaties/-verenigingen, seksclubs en coffeeshops ook gesloten vanaf 15 maart 18.00 uur tot 6 april. Ook alle eerder getroffen maatregelen zijn verlengd tot 6 april.

Zie hier een overzicht van alle maatregelen: https://www.geertruidenberg.nl/coronavirus-ondernemersregelingen

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.