Ondernemersregelingen coronavirus

Ook ondernemers in de gemeente Geertruidenberg ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus. Afgelopen zondag kondigden minister Slob (onderwijs) en Bruins (Volksgezondheid) extra maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus aan te pakken: alle scholen en kinderopvang sluiten van 16 maart t/m 6 april hun deuren.

Daarnaast zijn eet- en drinkgelegenheden, sauna’s, sportaccommodaties/-verenigingen, seksclubs en coffeeshops ook gesloten vanaf 15 maart 18.00 uur tot 6 april. Ook alle eerder getroffen maatregelen zijn verlengd tot 6 april.

Zie hier een overzicht van alle maatregelen: https://www.geertruidenberg.nl/coronavirus-ondernemersregelingen

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.