Ondernemers en H!VE trappen officieel af

En ‘aan de slag gaan’ betekent in ons geval medewerkers via de unieke H!VE-aanpak voorbereiden op het werk van morgen!

Een tijdje geleden hebben we vol trots verteld dat we in West-Brabant samen met MKB-werkgevers en werknemers in de klimaat- en energiesector aan de slag gaan: https://www.hive.nl/hive-geeft-een-boost-aan-groene-mkb-bedrijven/. En ‘aan de slag gaan’ betekent in ons geval medewerkers via de unieke H!VE-aanpak voorbereiden op het werk van morgen!

Donderdag 13 februari vond de officiële kick-off van deze bijzondere samenwerking in West-Brabant plaats in Theater De Bussel (Oosterhout). Peter van den Eijnden (voorzitter van Stichting De Groene Pluim) ging in op de uitdagingen waar ‘groene’ MKB-bedrijven voor staan in de klimaat- en energiesector. De vele (digitale) veranderingen in deze sector vragen om concrete acties op korte termijn. Andere sprekers, waaronder Marcel Willemsen (wethouder gemeente Oosterhout) en Mark Veldpape (Zinnige Zaken), gingen in op klimaatdoelstellingen en de inhoud van de Global Goals (https://vng.nl/artikelen/de-17-global-goals)

Tot slot zoomde Jeannet vanuit H!VE in op de mogelijkheden om als ondernemer en werknemer in deze sector ‘bij te blijven’. En ja…dan hebben we het natuurlijk over de H!VE-aanpak!

Om te onderstrepen dat jezelf ontwikkelen en zeker ook via H!VE echt een ‘cadeautje’ is, kreeg iedereen een speciale H!VE-cheque.

Vanaf volgende week starten de H!VE-experiences in West-Brabant. Nieuwsgierig om misschien zelf een kijkje te komen nemen? Kijk dan op www.hive.nl/experiences

Bron: H!VE.nl

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.