Ondergrondse, 150 kV hoogspanningskabel in de gemeente

Samen met landelijk netbeheerder TenneT informeert de gemeente ons regelmatig over de voortgang en ontwikkelingen rondom de nieuwe, ondergrondse 150 kV-kabel in onze gemeente.

De ondergrondse 150 kV-kabel in beeld

Op de projectwebsite van TenneT www.tennet.eu/geertruidenberg vindt u 3D-luchtfoto’s (de projectatlas). Hierop ziet u de ligging van de kabel. Zo krijgt u nog beter in beeld waar het nieuwe kabeltracé gaat komen. Ook kunt u hier de animatiefilm kijken waarop u duidelijk het tracé van de kabel kunt volgen. En ziet u waar er geboord gaat worden of waar een open ontgraving plaatsvindt om de kabel in de toekomst aan te leggen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan de 3D luchtfoto’s en de animatie via www.tennet.eu/geertruidenberg.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.