Ondergrondse, 150 kV hoogspanningskabel in de gemeente

Samen met landelijk netbeheerder TenneT informeert de gemeente ons regelmatig over de voortgang en ontwikkelingen rondom de nieuwe, ondergrondse 150 kV-kabel in onze gemeente.

De ondergrondse 150 kV-kabel in beeld

Op de projectwebsite van TenneT www.tennet.eu/geertruidenberg vindt u 3D-luchtfoto’s (de projectatlas). Hierop ziet u de ligging van de kabel. Zo krijgt u nog beter in beeld waar het nieuwe kabeltracé gaat komen. Ook kunt u hier de animatiefilm kijken waarop u duidelijk het tracé van de kabel kunt volgen. En ziet u waar er geboord gaat worden of waar een open ontgraving plaatsvindt om de kabel in de toekomst aan te leggen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan de 3D luchtfoto’s en de animatie via www.tennet.eu/geertruidenberg.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.