Interessante en geslaagde VOG Industrie Netwerklunch

Afgelopen vrijdag 17 september 2021 hebben we weer een VOG Industrie Lunch en netwerk bijeenkomst gehad. Wederom in het Weeshuys te Geertruidenberg, dit is altijd een bijzonder aangename locatie voor deze kleinschalige bijeenkomsten.

Met 20 ondernemers, vertegenwoordigers van RWE en belangenbehartiger voor ondernemers VNO/NCW-MKB en de burgemeester en wethouder, was het een mooi gezelschap voor deze interessante, culinaire en gezellige bijeenkomst waar we elkaar eindelijk weer eens fysiek konden ontmoeten.

Deze middag hadden we twee sprekers. Mevr. Mary Drury, de nieuwe site manager van RWE Amercentrale, heeft een presentatie heeft gegeven over RWE en hun rol in de energietransitie. Zij heeft ons uitgelegd wat een energiecentrale die al 90% op  biomassa draait precies inhoud en ze heeft wat praktijkvoorbeelden laten zien betreft de zonneparken die ze op hun locatie aan het ontwikkelen zijn. (tekst gaat verder onder de foto)

Na het hoofdgerecht was het de beurt aan dhr. Frits de Groot van VNO/NCW. Hij heeft ons bijgepraat over de energietransitie en verduurzaming en wat dit voor bedrijven gaat betekenen de komende jaren. De belangrijkste boodschap hierin was dat bedrijven het “samen” moeten doen wegens de complexiteit. Al met al een interessante maar ook vooral gezellige bijeenkomst, waarbij aansluitend nog wat nagepraat kon worden in de tuin tijdens deze mooie dag. (tekst gaat verder onder de foto)

De volgende Weeshuys Industrie Lunch staat  gepland voor vrijdag 26 november 2021, we gaan deze ook weer invullen met een paar interessante thema’s. Zet deze datum alvast in de agenda, de uitnodiging volgt in de loop van oktober.

Ondernemers en directieleden die geen aanvullend lidmaatschap van de VOG Industriecommissie hebben, maar hier wel interesse in hebben kunnen voor meer informatie contact opnemen met VOG bestuurslid Martijn Nieuwenhuijsen (martijn@nieuwenhuijsenscheepsbouw.nl).

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Klassiek op een buitengewone manier

Deze week staat een buitengewoon stel in de spotlight. Maak kennis met Rob Merkx en Marijn den Boer, organisatoren van Buitengewoon Klassiek. Twee vastberaden mensen