Betere integratie van het bedrijfsleven en het onderwijs

Door een nauwere samenwerking van de VOG en Bedrijven Netwerk Drimmelen (BND) met het Dongemond College willen beide verenigingen stimuleren dat het bedrijfsleven meer gaat samenwerken met het onderwijs. Doel is om het onderwijs te ondersteunen met meer actualiteiten vanuit het bedrijfsleven en te zorgen voor een betere aansluiting aan de behoeftes vanuit de bedrijven. We verwachten dat in de toekomst leren en werken steeds meer in elkaar overvloeien. De strikte scheiding tussen school en werk, valt weg. Formeel leren verplaatst zich van klaslokalen naar hybride leerplekken. 
Binnenkort organiseert het Dongemond College een voorlichtingssessie over een nieuwe mogelijkheid en dat is het Hybride gastdocent. Een interessante mogelijkheid voor uw bedrijf om dichter bij het onderwijs betrokken te raken.
Online voorlichtingssessie: Hybride docentschap en gastlessen
Dinsdag 5 oktober van 19:00 tot 20:00 uur.
 
Een gastles verzorgen, meerdere workshops geven, projectgroepjes begeleiden? Wie weet zie je een hele lessenreeks wel zitten. Jij mag kiezen! Naast je baan in het bedrijfsleven kan je prima een steentje bijdragen aan het onderwijs: in hybride vorm. Een win-win voor jouw carrièremogelijkheden en ontwikkeling. Voor onderwijs en bedrijfsleven waartussen actuele kennis en ideeën circuleren. Zo is onderwijs actueel en krijgt het bedrijfsleven iemand met trainingsvaardigheden.
 
Wil je meer informatie en heb je vragen over de mogelijkheden om als Hybride docent aan de slag te gaan of vind je het leuk om gastlessen te verzorgen? Meld je nu aan via de onderstaande link:
 
Wil je alvast meer weten? Kijk op: https://youtu.be/eQXtGj2t4w8

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten