Nieuwe Jumbo over een maand open

De Jumbo in Raamsdonksveer heropent woensdag 10 juli. Dat gebeurt na een lange bouwperiode.

Een foto van de oude Jumbo. Ernaast komt de nieuwe supermarkt. © Pix4Profs / Edwin Wiekens

Al langer is bekend dat de Jumbo moet verhuizen. Het pand aan de Boterpolderlaan gaat plat, op die locatie komen huizen. De supermarkt verhuist ongeveer 100 meter en komt op een plek dichter bij de haven van Raamsdonksveer. Al maanden wordt gewerkt aan dit pand.

Dinsdag 2 juli sluit de oude winkel, woensdag 10 juli is de vernieuwde Jumbo geopend.

De verhuizing van de Jumbo maakt onderdeel uit van de ontwikkelingen rond de wijk Heereland. Een groot deel van deze wijk is al gebouwd, maar het laatste deel van het plan liet lang op zich wachten. De gemeente heeft met de grondeigenaren een akkoord gesloten over het gebied, waardoor de schop in de grond kan voor een nieuwe super en nieuwe huizen.

Bron: BN De Stem – Sjoerd Marcelissen 12-06-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.