Nieuwe Jumbo over een maand open

De Jumbo in Raamsdonksveer heropent woensdag 10 juli. Dat gebeurt na een lange bouwperiode.

Een foto van de oude Jumbo. Ernaast komt de nieuwe supermarkt. © Pix4Profs / Edwin Wiekens

Al langer is bekend dat de Jumbo moet verhuizen. Het pand aan de Boterpolderlaan gaat plat, op die locatie komen huizen. De supermarkt verhuist ongeveer 100 meter en komt op een plek dichter bij de haven van Raamsdonksveer. Al maanden wordt gewerkt aan dit pand.

Dinsdag 2 juli sluit de oude winkel, woensdag 10 juli is de vernieuwde Jumbo geopend.

De verhuizing van de Jumbo maakt onderdeel uit van de ontwikkelingen rond de wijk Heereland. Een groot deel van deze wijk is al gebouwd, maar het laatste deel van het plan liet lang op zich wachten. De gemeente heeft met de grondeigenaren een akkoord gesloten over het gebied, waardoor de schop in de grond kan voor een nieuwe super en nieuwe huizen.

Bron: BN De Stem – Sjoerd Marcelissen 12-06-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.