Nieuwe branche op VOG website

Artiesten en evenementenbureaus kunnen zich registreren op de VOG website. Zo krijgen we overzicht van muzikale talenten binnen de gemeente.

Van oudsher is het muziek maken of met muziek bezig zijn in Geertruidenberg, Raamsdonk en Raamsdonksveer een bijna aangeboren talent. Niet voor niets wordt onze gemeente “Het Volendam van het Zuiden”genoemd. Echter een overzicht bestaat nog niet.

Reden voor Ton Koopmans (Gebroeders Ko) de VOG voor te stellen de branche te benoemen op de VOG-website. Met de komst van de Stadspromotor is de Markt in Geertruidenberg  muzikaal geëvolueerd en trekken we bezoekers uit de hele Amerstreek en daarbuiten.

Reden voor het VOG bestuur te voldoen aan zijn vraag. Bertus Staigerpaip, de Gebroeders Ko, Stichting River Zydeco,  Stichting Scattando Kunstencentrum en de Stichting Swamp Muziek Studio zijn al jaren VOG-lid. Anderen hebben zich laten registreren. Langzaam maar zeker volgt het gewenste overzicht waaruit de verschillende evenementen en Horeca-gelegenheden zich kunnen voorzien van “een lekker stukske muziek”.

Kortom ben je actief in de muziekwereld, dan is hier een mogelijkheid dat kenbaar te maken.
Laat ons weten van je bestaan en wij plaatsen je op onze website onder Artiesten en Evenmentenorganisaties. Klik hier voor het registratieformulier.

Bron: VOG Webredactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.