“Nieuwe algemeen directeur Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V.”

Hans Moors is de nieuwe algemeen directeur.  Hij volgt Tom Haagmans per 1 januari 2019 op.

Hans Moors (links)

Moors (51) werkte eerder als technisch directeur bij Giesbers-Wijchen en directeur bouw bij Strukton Worksphere. In die rol heeft hij ruime ervaring opgedaan met grote projecten en geïntegreerde contracten op basis van de UAV-gc, die ook bij Vaessen de standaard zijn.
Met de directiewissel wil Vaessen inspelen op de snel veranderende marktomstandigheden en tevens haar positie als landelijk opererende en innovatieve sportbouwonderneming verstevigen. Een slagvaardige projectorganisatie met zo’n 65 betrokken professionals legt daarvoor de basis.

Grootaandeelhouder Haagmans neemt geen afscheid maar gaat zich nog meer bezighouden met relatie- en netwerkbeheer, strategische allianties en wetenschappelijk onderzoek naar innovaties in publiek-private samenwerkingen. In deze constellatie wil Vaessen, als medeondertekenaar van het Nationaal Sportakkoord, ook de komende jaren dé sportaccommodatiespecialist van Nederland blijven.

Bron: Vaessen B.V.

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Bedrijfsbezoek VPK

Terugblik op het bedrijfsbezoek bij “VPK Packaging”

Op donderdag 14 december 2023 kwamen ondernemers uit Geertruidenberg en omgeving bijeen voor het jaarlijkse afsluitende evenement van de VOG. Het feest vond plaats op de unieke locatie van Fort Lunet in Raamsdonksveer, de ideale plek voor een avond vol gezelligheid. Ook bood deze locatie de juiste ambiance voor een reflectie op het afgelopen jaar. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door het VOG-bestuur, waarbij ze op de foto werden gezet door de fotograaf.