Nieuw VOG-overleg Personeel

Op 27 juni heeft het nieuwe VOG-overleg Personeel zijn eerste Brainstormsessie gehouden. Het thema was: “invulling openstaande vacatures”.

Het bestuur van de VOG en gemeente Geertruidenberg spreken elkaar met grote regelmaat. Eén van de gespreksonderwerpen zijn de langdurige vacatures onder de VOG leden. Reden om met elkaar in gesprek te gaan.

Op uitnodiging van de VOG waren aanwezig:

Branche Bedrijfsnaam Functie Naam
Horeca Arjan van Dijk Sales/Events Kristel Kuijpers
Zorgtechniek CLB Intergrated Solutions BV HR manager Christel van Gerven
Overheid Gem. Geertruidenberg Wethouder Adriaan de Jongh
Overheid Gem. Geertruidenberg HR manager Adrienne Schrauwen
Overheid Gem. Geertruidenberg Medew. E.Z. Nicole de Kort
Logistiek Leen Bakker Hfd. HRM Marleen van Wouwe
Assemblage MCAP Cable & Glassfiber Assemblies Dir/HRM Corina van Aperloo
Zorg De Riethorst Stromenland Recruiter Ivo Scheuder
Bemiddeling WSP Mid Zuid HR manager Bert Verlaan
VOG Academy Raeda Coaching & Ontwikkeling Eigenaar Sabine van der Hulst
VOG bestuur Broeders Office Support Eigenaar Ron Broeders

Op donderdag 27 juni hebben we een brainstormsessie gehouden in het Fort St. Geertrudis van Arjan van Dijk aan de Haven in Geertruidenberg.

Tijdens de sessie hebben we gesproken over collectieve acties, om te komen tot het invullen van met name de langdurige vacatures. Daarnaast hebben we de verschillende doelgroepen benoemd, onze  bereikbaarheid (openbaar vervoer), onze beschikbaarheid en mogelijke promotionele acties onder de loep genomen. Tevens is de rol die de VOG en de gemeente hierin kan spelen uitvoerig besproken. Nicole de Kort heeft aantekeningen gemaakt die zullen leiden naar een concept-actieplan. Dit actieplan wordt verspreid en vervolgens besproken tijdens de eerstvolgende  bijeenkomst.

De aanwezigen willen dit overleg in standhouden om ook andere thema’s in het kader van HRM te kunnen bespreken. Er blijken veel overeenkomstige problematieken te zijn die men graag eens zou bespreken. Het platform mag groeien en veranderen in samenstelling. Besloten wordt een uitnodiging te doen naar alle HR-managers onder de VOG-leden. De VOG Academy neemt de coördinatie voor zijn rekening.

Heeft u ook interesse in het verslag, het actieplan of deelname aan dit overleg? Klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Bron: VOG Redactie

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.