Na Regen komt Zonneschijn!

Zo ook tijdens de Zomertoer op de markt van Geertruidenberg


Ook afgelopen zondag is de markt van Geertruidenberg weer goed bezocht. 8 weken lang organiseert de gemeente Geertruidenberg, onder leiding van stadspromotor Joyce Hijmans, en een aantal ondernemers aan de markt, een zogenoemde Zomertoer. Iedere week staat er een ander muziekgenre op het programma. Van Jazz tot Smartlappen en van Queen tot een Belgische middag.

Zondag 18 augustus was alweer de zevende editie! Deze editie stond in het teken van koren. Zo stond onder andere het meezingkoor ’t Sangdoel, afkomstig uit eigen gemeente, in de Kiosk. Ook popkoor Con Forza uit Hank was deze middag van de partij. Naast de koren konden de bezoekers ook nog genieten van zangeres Albertina en opkomend talent Victor & Brothers. Ondanks een kleine bui bleef het de gehele middag gezellig druk op de markt en spreken we wederom van een geslaagde middag.

Ook volgende week, 25 augustus, is er nog een Zomertoermiddag maar let op! Dit is de achtste en tevens laatste editie van dit jaar. Er is ook goed nieuws! De laatste Zomertoermiddag staat namelijk geheel in het teken van ‘Zydeco’. Zowel Vuig als The River Zydeco Band zullen deze middag tussen 14:00 en 18:00 te zien zijn. Dat wordt gezellig!

Bron: Gemeente Geertruidenberg – Joyce Hijmans 19-8-2019

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.