Meld u zich aan voor het DomboschPanel?

U kunt zich nog tot 29 januari aanmelden.

De plannen voor bedrijventerrein Dombosch worden steeds concreter. In 2018 organiseerden we diverse bijeenkomsten over de toekomst van Dombosch. Zowel ondernemers als omwonenden dachten met ons mee over een visie voor Dombosch.
In 2019 gaan we een stap verder: we starten met de aanpassing van het bestemmingsplan Dombosch. Dit wordt een omgevingsplan. Hierin staat straks beschreven waar bepaalde regels gelden op het bedrijventerrein en waar de regels losgelaten kunnen worden.
We doen dit samen met ondernemers en omwonenden. Daarom zoeken wij mensen die willen deelnemen aan het DomboschPanel. U kunt zich nog tot 29 januari aanmelden.

Wat doet het DomboschPanel?

De deelnemers aan het panel krijgen af en toe een oproep om mee te denken. Bijvoorbeeld met de vraag actief met ons mee te denken hoe we de regels nog makkelijker kunnen maken. Of we vragen u te toetsen of een tekst voldoende leesbaar en begrijpelijk is voor u. De ene keer kunt u uw inbreng digitaal geven, een andere keer vragen wij u aan te sluiten bij een sessie.

Wilt u deelnemen aan het DomboschPanel?

Woont u vlak bij bedrijventerrein Dombosch of bent u ondernemer op Dombosch en heeft u interesse om deel te nemen aan het DomboschPanel?

Geef dan de volgende gegevens aan ons door via dombosch@geertruidenberg.nl :

  • Naam   :                                                                                 m/v
  • Bedrijfsnaam (als u ondernemer bent op Dombosch):
  • Leeftijd (minimaal ..jr):
  • Adres
  • E-mailadres

In totaal kunnen 10 tot 15 mensen deelnemen. Na aanmelding krijgt u van ons bericht of u deel uitmaakt van het panel.

Wij hopen van u te horen!

Bron: gemeente Geertruidenberg

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.