Meer duurzame energie opwekken en gebruiken

Gemeentelijke enquête met betrekking tot onder andere de omgevingsvisie, duurzaamheid, uitvoering duurzaamheidsprojecten e.d.

Duurzaamheid is van alle generaties

Gemeente Geertruidenberg vindt het belangrijk dat we met elkaar, meer duurzame energie opwekken en gebruiken. Samen met inwoners en bedrijven willen we hiermee verder aan de slag. Om hier een goede invulling aan te (kunnen) geven hebben wij onlangs een enquête online gezet om input hiervoor op te halen. Deze input kunnen wij weer gebruiken bij het opstellen van plannen (zoals de omgevingsvisie, uitvoering duurzaamheidsprojecten e.d.). Omdat de bedrijven hierin ook een belangrijke partij zijn zou het mooi zijn als deze enquête ook breed gedeeld wordt.

https://geertruidenberg.ikpraatmee.nl/nieuwsbericht/12/uw-mening-over-duurzame-energie

Met vriendelijke groet,

M. (Marieke) Elsevier – van Olst
Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.