Meepraten over nieuwe plek voor supermarkt

Over de verhuizing van Supermarkt PLUS naar een nieuwe locatie wordt dinsdag 3-9-2019 een bijeenkomst gehouden in De Schattelijn.

PLUS op Schonckplein gaat verhuizen. © Pix4Profs/Jan Stads

Voor de inwoners die mee willen praten over de verhuizing van Supermarkt PLUS op het Schonckplein naar een nieuwe locatie in Geertruidenberg wordt dinsdag 3 september een bijeenkomst gehouden in cultureel centrum De Schattelijn. Organisatoren PLUS, Rialto Vastgoed en de gemeente gaan dan het gesprek aan met mensen die ideeën hebben voor een nieuwe locatie.

Op de huidige plek op het Schonckplein is te weinig ruimte voor uitbreiding. De gemeente Geertruidenberg steunt de plannen van de supermarkt.

Voor een volwaardige supermarkt is minstens 1.700 vierkante meter aan oppervlakte nodig. Ook moet de super een centrale ligging hebben om zoveel mogelijk inwoners van het vestingstadje te bereiken voor hun dagelijkse boodschappen. Een goede toegang voor het leveren van goederen is ook een voorwaarde.

De bijeenkomst in De Schattelijn op 3 september duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden voor 29 augustus via e.dekkers@geertruidenberg.nl.

Bron: BN De Stem – Marja Klein Obbink 21-08-19

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Belangrijke Update voor de VOG Inloopborrel op 28 september 2023

Voor onze aankomende inloopborrel op donderdag 28 september 2023 verruilen we onze gebruikelijke locatie voor iets anders. Dit keer zullen we jullie verwelkomen bij de Witte Leeuw, gelegen aan Prins Hendrikstraat 6 in Raamsdonksveer. Van 17.00 tot 19:30 zitten wij in de Skihut. Natuurlijk kan er hierna op eigen gelegenheid door worden geborreld.