Marian Witte vertrekt uit Oosterhout met bedankbriefje

Partir c‘est mourir un peu, zo luidt het gezegde.

Marian Witte wordt burgemeester in Geertruidenberg. © Pix4Profs / Johan Wouters

Ook het vertrek uit Oosterhout laat wethouder Marian Witte niet koud. In een brief bedankt ze de Oosterhoutse gemeenteraad voor de jarenlange samenwerking. ,,Hiermee sluit ik een lange en mooie periode af van negen jaar wethouder en daarvoor ook negen jaar raadslid.”

Witte vertrekt naar buurgemeente Geertruidenberg, waar ze begin oktober wordt geïnstalleerd als burgemeester. ,,Formeel moet ik mijn ontslag indienen”, zegt Witte. ,,Maar zoveel jaar samenwerking is wel een net briefje waard.”

In haar brief schrijft ze: ,,Samen hebben we het belang van onze inwoners en ondernemers gediend en onze gemeente samen met hen steeds weer een stap verder gebracht. Ik heb daaraan graag mijn bijdrage geleverd. Oosterhout loslaten na zo’n lange periode van verbondenheid is even wennen. Tegelijkertijd kijk ik uit naar de nieuwe uitdaging die de rol van burgemeester mij biedt en het leven dat mijn gezin en ik opbouwen in de gemeente Geertruidenberg.” Een huis heeft ze al gevonden: Witte gaat wonen in Raamsdonksveer. Volgende week is het officiële afscheid van Witte in Oosterhout.

Bron: BN De Stem – Sjoerd Marcelissen 04-09-19,

 

Deel dit bericht

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Ontvang elke week het laatste regionale ondernemersnieuws!

Meer berichten

Schrijf je in voor de VOG Premium Lunch!

Op vrijdag 6 oktober vanaf 11:00 uur staat de VOG Premium Lunch op het programma. Deze educatieve lunch voor onze Premium leden zal plaatsvinden in ’t Weeshuys, waar we een interessant onderwerp op het programma hebben staan: GenZ talks vanuit The New Crew.

Gezellige en geslaagde derde editie van de VOG Golfdag!

Op een zonovergoten dag, donderdag 14 september, vond de derde editie van de VOG Golfdag plaats op Golfclub Landgoed Bergvliet in Den Hout. Het was een schitterende dag waarin enthousiast werd gegolfd, maar er was ook voldoende gelegenheid om onder het genot van lekker eten en drinken met elkaar bij te praten.